Het magazine

Taarten decoreren presenteert zes rubrieken die boordevol staan met praktische stap-voor-stapinstructies, recepten, technieken, tips en vakkundige adviezen. Bovendien staan er in ieder deel drie inspirerende nieuwe projecten!
∑ IDEAAL VOOR BEGINNERS!††† ∑ STAP-VOOR-STAPPROJECTEN
∑ KLASSIEKE RECEPTEN†††∑ DECORATIETECHNIEKEN

Loading pages...

De belangrijkste hulpmiddelen voor creatieve decoraties.
Verheug je bijvoorbeeld op:

  • Finishing touch - Betoverend gedecoreerde taarten en gebak moeten natuurlijk ook mooi gepresenteerd worden. In de loop van de collectie ontvang je een groot aantal fantastische cupcake-vormpjes die je meerdere keren kunt gebruiken. Met deze verschillende vormpjes geef je je creaties een bijzondere finishing touch.
  • Uitstekers - Onze bonte met kunsthars gecoate uitstekers zijn stabiel en aantrekkelijk. De grote uitstekers kun je gebruiken om deegvormen te snijden, terwijl de kleinere vooral ideaal zijn voor zachte fondant en soortgelijke producten.
  • Spuitmonden - Met spuitmonden verkrijg je schitterende effecten en creŽer je fantastische details als fijne bloesems, bladeren, sterren, spiralen, slingerlijnen en letters. In de loop van de collectie ontvang je de 26 meest gangbare spuitmonden en een praktische doos om ze op te bergen.
  • Stempels - Met deze reliŽfstempels versier je het glazuur met een kant-en-klaar patroon dat je dan zo kunt laten of met nog kleinere stempels en spuitmondjes verder kunt verfijnen. Met stempels kun je de garneringen van je taarten en gebak van geraffineerde details voorzien.
  • Modelleergereedschap - Dankzij ons exclusieve modelleergereedschap en met verschillende technieken creŽer je moeiteloos geraffineerde decoraties voor je taarten en gebak. Zo kun je er bijvoorbeeld bloemblaadjes mee uithollen, siernaden maken of blaadjes en schelpen gedetailleerd bewerken. Er zijn 10 gereedschappen om te verzamelen Ė plus een praktische bewaarbox.
  • Sjablonen - Met sjablonen kun je taarten van een ingewikkeld patroon voorzien. We laten je zien hoe je een taart met behulp van sjablonen kunt kleuren of bepoederen. Sjablonen lenen zich goed voor klein gebak en koekjes en voor taarten voor feestelijke gelegenheden.
Veranderingen voorbehouden

Overzicht van de volgende delen

  • Deel 1 - 5

Deel 1

Magazine PLUS:

2 vlinderuitstekers, decoratieglitter en GRATIS cupcake-standaard

Verschijningsdatum:

26.09.2012