Blog

Volg je ons al op Pinterest?

24 september 2012 by Monique | No Comments | Filed in Geen categorie

Met Taarten Decoreren zijn we nu ook actief op . Een heel fijn medium om allerlei inspirerende plaatjes te kijken!

Doe mee met onze Bak & Win actie op Facebook

20 september 2012 by Monique | No Comments | Filed in Geen categorie

Doe mee met onze Bak & Win actie. Stuur een foto van jou mooiste taart voor 8 oktober en maak kans op een Moulinex keukenmachine. Vraag familie en vrienden op je taart te stemmen. Meeste stemmen gelden… dus succes!

Wat krijg je voor accessoires bij deel 1 van Taarten Decoreren?

18 september 2012 by Monique | 13 Comments | Filed in Geen categorie

Bij deel 1 van Taarten Decoreren krijg je de volgende accessoires, waarmee je direct aan de slag kan in de keuken:

2 vlinderuitstekers
Decoratieglitter
Een cupcake-standaard

Nummer 1 van Taarten Decoreren verschijnt op 26 september voor de introductieprijs € 1,50. De normale prijs, vanaf nummer 2 en de daaropvolgende nummers, is € 4,95.

Super voor kinderfeestjes: de stippentaart

18 september 2012 by Monique | No Comments | Filed in Biscuitgebak, Grote taarten, Kindertaarten

Perfect voor een kinderfeestje, deze vrolijke taart met gekleurde stippen van bloemenpasta.

Deze kleurrijke chocoladetaart is op elk verjaardagsfeestje een grote hit. Ook als je pas weinig ervaring hebt met versieren, zijn de zoete stipmotieven relatief eenvoudig te maken.

Lichte kleuren komen op een donker chocoladelaagje erg goed tot hun recht, en de stippen zijn in een handomdraai gemaakt. De decoratie bestaat uit een combinatie van rolfondant en bloemenpasta in zes verschillende kleuren. De cake, die uit twee lagen chocobiscuitdeeg (Ø 20 cm) bestaat, krijgt een deklaagje rolfondant met chocoladesmaak.

Tags: ,

De allermooiste vlindercupcakes

18 september 2012 by Monique | No Comments | Filed in Cupcakes

Maak met een kleine vlinderuitsteker mooie vlindercupcakes met glinsterende vlinders van bloemenpasta. Hoe je deze prachtige cakejes maakt, die werkelijk iedereen zullen betoveren, lees je in het eerste nummer van Taarten Decoreren.

Met deze zomerse cupcakes word je overal hartelijk ontvangen, of het nu bij een verjaardagsfeestje, een housewarming of een etentje bij iemand thuis is. In een geschenkverpakking in bijpassende kleur zien ze er nog feestelijker uit. Suikergoed- en taartdozen kun je via internet, bij de banketspeciaalzaak of in de betere supermarkt kopen. zo is je cadeau goed beschermd en maak je nog meer indruk.

Tags:

We liggen bijna in de winkel….

18 september 2012 by admin | 8 Comments | Filed in Geen categorie

Het is bijna zover… Taarten Decoreren ligt vanaf woensdag 26 september in de winkels! Daarnaast is het magazine ook online te bestellen via deze site.

In ieder deel krijg je duidelijke stap-voor- stapfoto-instructies, lekkere recepten en vaktips. Zo ontdek je vele nieuwe technieken om alle soorten taarten en gebak te decoreren en je familie en vrienden te verrassen.

En nog leuker: elke week ontvang je bij Taarten decoreren praktische hulpmiddelen en gereedschappen waarmee je heerlijke taarten en cakes kunt maken en decoreren.

 

Tags: ,

De allermooiste cupcakes

10 september 2012 by admin | No Comments | Filed in Cupcakes

Deze prachtige cupcakes kun je maken met behulp van het blad Taarten Decoreren. Je maakt een basis beslag voor je cupcakes, zet ze in de oven en bereid ondertussen de prachtige versiering voor. Fondant, marsepein, frosting, icing en leuke hulpstukjes… jij bepaalt!

Tags: