Blog

We liggen bijna in de winkel….

small 18 september 2012 by admin | Filed under Geen categorie.

Het is bijna zover… Taarten Decoreren ligt vanaf woensdag 26 september in de winkels! Daarnaast is het magazine ook online te bestellen via deze site.

In ieder deel krijg je duidelijke stap-voor- stapfoto-instructies, lekkere recepten en vaktips. Zo ontdek je vele nieuwe technieken om alle soorten taarten en gebak te decoreren en je familie en vrienden te verrassen.

En nog leuker: elke week ontvang je bij Taarten decoreren praktische hulpmiddelen en gereedschappen waarmee je heerlijke taarten en cakes kunt maken en decoreren.

 


Tags: ,


8 Responses to “We liggen bijna in de winkel….”

 1. lydia beekman zegt:

  in welke winkels liggen deze boeken?? ik zou graag zo af en toe iets willen kopen aangezien ik geen geld heb om een abb. af te nemen.hoor graag terug aangezien ze morgen al in de winkel komen te liggen en ik vermoed dat ze snel uitverkocht zullen zijn.

  vriendeijke groet,

  lydia beekman

  Beantwoorden
  • Monique zegt:

   Het tijdschrift wordt verkocht via kiosken en boekhandels zoals Primera, Ako, Bruna en supermarkten zoals Albert Heijn, C1000, Jumbo (in principe overal waar tijdschriften worden verkocht).

   Beantwoorden
 2. Corinne Henzen zegt:

  Hallo,

  Ik heb de 1ste 4 delen van taarten decoreren al ze zijn toen onder de naam DeAGOSTINI uitgekomen en plotseling kwam het niet meer, want ik zat op het 5e deel te wachten, hebben jullie het overgenomen of hoe zit het inelkaar??

  Vriendelijke groet,
  Corinne

  Beantwoorden
  • Monique zegt:

   Hoi! Het blad heeft inderdaad eerder al in wat selecte winkels gelegen. We gaan nu ‘echt’ van start door heel Nederland. Je kunt even in de winkel deel 5 afwachten om weer te beginnen (deze komt op woensdag 07-11-2012), je kunt een abonnement afsluiten en aangeven dat je pas vanaf nummer 5 wil beginnen.

   Beantwoorden
 3. Lisa zegt:

  Super leuk blad, maar wilde vandaag deel 1 kopen en helaas al helemaal uitverkocht. Ik ben bij drie winkels wezen kijken. Weten jullie of het op=op is of dat er nog een nieuwe lading aankomt? Ik wil het graag voor mijn schoonzusje kopen, maar niet gelijk een abonnement afnemen.

  Beantwoorden
  • Monique zegt:

   Hoi! We durven niet te zeggen waar er nog voorraad is. Maar het tijdschrift wordt verkocht via kiosken en boekhandels zoals Primera, Ako, Bruna en supermarkten zoals Albert Heijn, C1000, Jumbo (in principe overal waar tijdschriften worden verkocht), hopelijk vind je hem nog ergens!

   Beantwoorden
 4. Kim zegt:

  Hallo..
  Wat een geweldig blad nmr 1!! Ik ben erg benieuwd naar de volgende!! Hoeveel bladen in totaal komen er uit van taarten decoreren?

  Liefs kim

  Beantwoorden
  • Monique zegt:

   Op dit moment zijn er 60 delen gepland voor de serie Taarten decoreren. De serie kan verlengd worden.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*