Blog

De allermooiste vlindercupcakes

small 18 september 2012 by Monique | Filed under Cupcakes.

Maak met een kleine vlinderuitsteker mooie vlindercupcakes met glinsterende vlinders van bloemenpasta. Hoe je deze prachtige cakejes maakt, die werkelijk iedereen zullen betoveren, lees je in het eerste nummer van Taarten Decoreren.

Met deze zomerse cupcakes word je overal hartelijk ontvangen, of het nu bij een verjaardagsfeestje, een housewarming of een etentje bij iemand thuis is. In een geschenkverpakking in bijpassende kleur zien ze er nog feestelijker uit. Suikergoed- en taartdozen kun je via internet, bij de banketspeciaalzaak of in de betere supermarkt kopen. zo is je cadeau goed beschermd en maak je nog meer indruk.


Tags:


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*